Corderius College

Zet onze leerlingen niet uit

Teken onze petitie!

Graag jullie aandacht voor een oud-leerling van ons, Greta, die hier is opgegroeid en geworteld en die mavo t/m vwo op onze school heeft afgemaakt. Zij en haar broertje worden, na 13 jaar in ons land te hebben gewoond, met uitzetting naar Armenië bedreigd. Een uitzonderlijk en triest verhaal.

Greta is wat ons betreft een voorbeeld van gemotiveerd raken door tegenslag. In al die jaren heeft ze elke keer doorgezet en ook nu geeft ze de moed niet op, maar ze heeft wel onze steun nodig.

Via deze weg doen wij een oproep aan jullie om deze petitie te tekenen én te verspreiden, zodat we binnen 2 dagen 40.000 handtekeningen hebben! Deze handtekeningen zijn voldoende voor een burgerinitiatief naar de Tweede Kamer.

Let op: de petitie is pas getekend als u deze heeft bevestigd via de e-mail. Ik hoop dat u en jullie (volwassenen en leerlingen vanaf 18 jaar) hieraan willen meewerken!

Greta is al langer bezig om aandacht te vragen voor haar schrijnende situatie en dat van haar broertje. Via onderstaande linkjes is daar meer over te lezen.

dhr. Arnoud Messelink, rector

 

Bron: AD – Greta kan geen kant op en dus deed ze mavo, havo en vwo – ik mag niet studeren    

Bron: Scholen in de Kunst – Zingen is een uitlaatklep 

Nieuws