Corderius College

Werken bij

Vacatures

 

 

 

Arbeidsvoorwaarden

Minstens zo belangrijk als het salaris is natuurlijk de sfeer op een school en de prettige collega’s. Het Corderius College doet zijn uiterste best om (nieuwe) collega’s een warm welkom te geven en een prettige loopbaan en werksfeer te bieden. We staan open voor nieuwe ideeën en zijn altijd op zoek naar verbetering.

Beginnende leraren en stagiaires bieden wij o.a. begeleiding via onze eigen Meerwegen Opleidingsschool (MOS). Hieronder lees je meer informatie over de MOS.

Daarnaast hebben we onze eigen Corderius Academie die elk jaar trainingen en opleidingen aanbiedt, zodat elke leraar zich blijvend kan ontwikkelen.

Wil je weten wat de algemeen geldende arbeidsvoorwaarden voor het Voortgezet Onderwijs zijn? Kijk dan op de website van onze Meerwegen Scholengroep.

Stage bij Corderius College

Studenten van de Hogeschool Utrecht, de Universiteit Utrecht of Hogeschool Windesheim die een stageplek zoeken worden van harte uitgenodigd om hun brief en cv te sturen aan mos@corderius.nl.

Wat is de MOS?

MOS staat voor Meerwegen OpleidingsSchool en is een intensief samenwerkingsverband tussen de scholen van de Meerwegen scholengroep, de tweedegraads en eerstegraads lerarenopleidingen van Hogeschool Utrecht en Christelijke Hogeschool Windesheim én de eerstegraads lerarenopleiding van de Universiteit Utrecht.

Wij zijn sterk met elkaar verbonden als het gaat om de opleiding en professionele ontwikkeling van aankomende leraren.

Meer informatie over de MOS vind je op de website van de Meerwegen scholengroep.

Nieuws

Business project

In het kader van een business project, hebben leerlingen van het Corderius College een eigen website ontworpen waar Corderius-kleding gekocht kan worden.
Lees meer >>>

Fancy Fair voor Turkije

Leerlingen van het Corderius College organiseren op woensdag 15 maart een fancy fair voor Turkije.

Lees meer >>>

Tekenwedstrijd

De winnaar van onze Open Huis- tekenwedstrijd is bekend!

Lees meer >>>

Activiteitenweek

Deze week is er activiteitenweek op het Corderius College! Onze leerlingen kunnen verschillende leuke activiteiten doen.

Lees meer >>>

Meerscholen

Per 1 januari 2023 zijn de Meerwegen scholengroep en het Meridiaan College op bestuurlijk niveau gefuseerd tot Stichting Meerscholen.

Lees meer >>>

Reis naar Japan

Mooi artikel over onze leerlingen die een prachtige en educatieve reis hebben gemaakt naar Japan en een leerzame werkweek hebben gehad in Roemenie.

Lees meer >>>

BinnensteBuiten

Van woensdag 12 oktober t/m vrijdag 14 oktober vonden de Corderius BinnensteBuiten- dagen plaats!

Lees meer >>>

Corderius in Roemenie

Een groep leerlingen van het Corderius College is in het kader van de internationaliseringsreizen naar het Roemeense dorpje Târgusor afgereisd.

Lees meer >>>

Trots op leerling

Eén van onze leerlingen heeft in de zomervakantie een geweldig initiatief op poten gezet met onze Leaphy robots.

Lees meer >>>

Ieder kind moet kunnen meedoen

Onderwijs en alles wat daarbij komt kijken (o.a. schoolreisje, fiets, laptop, sport), moet toegankelijk zijn voor ieder kind. Stichting Leergeld Amersfoort biedt ondersteuning aan huishoudens met kinderen die het financieel moeilijk hebben.

Lees meer >>>