Corderius College

Werken bij

Vacatures

Bedankt voor jouw interesse in onze school!

Hieronder vind je onze openstaande vacature(s). We zien uit naar jouw reactie!

administratief medewerker voor 24 uur per week

orthopedagoog/psycholoog

Waarom bij ons solliciteren?

Het Corderius College is een christelijke school voor mavo, havo en vwo (atheneum en gymnasium) waar iedereen welkom is. Ook kennen we in de onderbouw het masterclassprogramma. Hierin werken leerlingen aan verdiepende en verbredende projecten waarmee ze hun interesses en talenten kunnen ontdekken. Onze school is prettig gelegen naast een groen park, heeft een gezonde schoolkantine en wordt vooral gekenmerkt door een hele fijne sfeer. Dit geldt voor alle collega’s onderling, maar zeker ook in het contact met onze leerlingen! De basis voor ons onderwijs zit namelijk in de goede relatie die wij met hen opbouwen. Dat is ongeacht of we naar onze mavo, havo of vwo klassen kijken.

Het begint in onze ogen allemaal met het creëren van een band. Dit besef zit in onze hele organisatie verweven, van leraar tot conciërge en van kantinemedewerker tot afdelingsleider. Dat voel je en krijg je terug als je bij ons voor de klas staat. Wij zijn dan ook een PBS-school, wat inhoudt dat wij leerlingen positief benaderen en altijd naar de toekomst kijken. Bovenal stralen we met elkaar uit dat we het fijn vinden dat je er bent, zowel naar onze leerling als naar jou als collega. Zo zetten we ons er allemaal voor in om onze leerlingen te laten groeien, zodat ze vol goede moed hun talenten en ambities ontdekken. Want daar is onderwijs voor bedoeld!
Wil je weten wat we jou nog meer bieden? Dat vertellen we je graag in de vacatures.

Het Corderius College is onderdeel van Stichting Meerscholen (voorheen Meerwegen scholengroep). Onze vacatures voor docenten zijn daarom ook te vinden op de website van Stichting Meerscholen > vacatures.

 

Wij snappen dat externe partijen ons graag helpen met het vervullen van onze vacatures. Wij doen het echter liever zelf, omdat wij persoonlijk contact met onze sollicitanten belangrijk vinden en hen ook graag direct zelf in dienst nemen. Er wordt daarom geen tijd aan externe partijen besteed; deze waardevolle tijd besteden wij graag aan onze nieuwe collega’s.

 

Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden staan uiteraard genoemd in onze vacatures, maar minstens zo belangrijk als het salaris is natuurlijk de sfeer op een school en de prettige collega’s. Het Corderius College doet zijn uiterste best om (nieuwe) collega’s een warm welkom te geven en een prettige loopbaan en werksfeer te bieden. We staan open voor nieuwe ideeën en zijn altijd op zoek naar verbetering.

Beginnende leraren en stagiaires bieden wij o.a. begeleiding via onze eigen Meerwegen Opleidingsschool (MOS). Hieronder lees je meer informatie over de MOS.

Daarnaast hebben we onze eigen Corderius Academie die elk jaar trainingen en opleidingen aanbiedt, zodat elke leraar zich blijvend kan ontwikkelen.

Stage bij Corderius College

Studenten van de Hogeschool Utrecht, de Universiteit Utrecht of Hogeschool Windesheim die een stageplek zoeken worden van harte uitgenodigd om hun brief en cv te sturen aan mos@corderius.nl.

Wat is de MOS?

MOS staat voor Meerwegen OpleidingsSchool en is een intensief samenwerkingsverband tussen de scholen van Stichting Meerscholen, de tweedegraads en eerstegraads lerarenopleidingen van Hogeschool Utrecht en Christelijke Hogeschool Windesheim én de eerstegraads lerarenopleiding van de Universiteit Utrecht.

Wij zijn sterk met elkaar verbonden als het gaat om de opleiding en professionele ontwikkeling van aankomende leraren.

Meer informatie over de MOS vind je op de website van de Meerwegen scholengroep.

Nieuws

Let op: phishingmail Iddink

Er worden op dit moment phishingmails verstuurd uit naam van Iddink Learning Materials. Let op: Iddink en de school vragen nooit om via e-mail, sms of telefoon persoonlijke gegevens te verstrekken.

Lees meer >>>

Werkzaamheden school

Vanaf maandag 1 juli 2024 wordt er gestart met de dakrenovatie van onze school. Het complete dak wordt voorzien van nieuwe dakisolatie, dakpannen en ongeveer 460 zonnepanelen. Dit alles zal tot ongeveer eind augustus duren.

Lees meer >>>

Examenmateriaal

Examenleerlingen bestellen in deze periode regelmatig aanvullend examenmateriaal via de website van Iddink, maar door de cyberaanval is dat nu niet mogelijk. Hoe dan wel?

Lees meer >>>

Techniek ontdekken bij de Techclub

Ben jij geïnteresseerd in techniek? Of weet je niet zo goed wat je er mee kan? Kom dan eens langs bij T is for Tech om kennis te maken met de wereld van techniek!

Lees meer >>>

AD- mobieltjes in de school

Mooi artikel uit het AD Amersfoort over hoe het nu gaat op school na invoering verbod mobieltjes.

Lees meer >>>

Ieder kind moet kunnen meedoen

Onderwijs en alles wat daarbij komt kijken (o.a. schoolreisje, fiets, laptop, sport), moet toegankelijk zijn voor ieder kind. Stichting Leergeld Amersfoort biedt ondersteuning aan huishoudens met kinderen die het financieel moeilijk hebben.

Lees meer >>>

Meerscholen

Per 1 januari 2023 zijn de Meerwegen scholengroep en het Meridiaan College op bestuurlijk niveau gefuseerd tot Stichting Meerscholen.

Lees meer >>>

Goed burgerschap

Een mooi artikel over hoe wij als school omgaan met sociale veiligheid en het tegengaan van pesten en discriminatie.

Lees meer >>>

Leaphy Easybloqs

Mooie nieuwe ontwikkeling bij robotica! Maak kennis met Leaphy Easybloqs: educatieve programmeersoftware voor robots. Zo wordt robotica toegankelijk voor iedereen!

Lees meer >>>