Corderius College

Werken bij

Vacatures

Het Corderius College is onderdeel van Stichting Meerscholen (voorheen Meerwegen scholengroep).

Onze vacatures voor docenten zijn daarom te vinden op de website van Stichting Meerscholen > vacatures

Daarnaast hebben wij de volgende vacatures open staan:
teamleider passend onderwijs – 0,6/0,8 fte
teamleider havo bovenbouw – 0,8/1 fte

We zien uit naar jouw reactie!

 

 

Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden staan uiteraard genoemd in onze vacatures, maar minstens zo belangrijk als het salaris is natuurlijk de sfeer op een school en de prettige collega’s. Het Corderius College doet zijn uiterste best om (nieuwe) collega’s een warm welkom te geven en een prettige loopbaan en werksfeer te bieden. We staan open voor nieuwe ideeën en zijn altijd op zoek naar verbetering.

Beginnende leraren en stagiaires bieden wij o.a. begeleiding via onze eigen Meerwegen Opleidingsschool (MOS). Hieronder lees je meer informatie over de MOS.

Daarnaast hebben we onze eigen Corderius Academie die elk jaar trainingen en opleidingen aanbiedt, zodat elke leraar zich blijvend kan ontwikkelen.

Stage bij Corderius College

Studenten van de Hogeschool Utrecht, de Universiteit Utrecht of Hogeschool Windesheim die een stageplek zoeken worden van harte uitgenodigd om hun brief en cv te sturen aan mos@corderius.nl.

Wat is de MOS?

MOS staat voor Meerwegen OpleidingsSchool en is een intensief samenwerkingsverband tussen de scholen van Stichting Meerscholen, de tweedegraads en eerstegraads lerarenopleidingen van Hogeschool Utrecht en Christelijke Hogeschool Windesheim én de eerstegraads lerarenopleiding van de Universiteit Utrecht.

Wij zijn sterk met elkaar verbonden als het gaat om de opleiding en professionele ontwikkeling van aankomende leraren.

Meer informatie over de MOS vind je op de website van de Meerwegen scholengroep.

Nieuws

Techniek ontdekken bij de Techclub

Ben jij geïnteresseerd in techniek? Of weet je niet zo goed wat je er mee kan? Kom dan eens langs bij T is for Tech om kennis te maken met de wereld van techniek!

Lees meer >>>

AD- mobieltjes in de school

Mooi artikel uit het AD Amersfoort over hoe het nu gaat op school na invoering verbod mobieltjes.

Lees meer >>>

Vacature zij-instromer

Altijd al in het onderwijs willen werken, maar je weet niet zo goed waar te beginnen? Wij hebben een mooi zij-instroomtraject!

Lees meer >>>

Ieder kind moet kunnen meedoen

Onderwijs en alles wat daarbij komt kijken (o.a. schoolreisje, fiets, laptop, sport), moet toegankelijk zijn voor ieder kind. Stichting Leergeld Amersfoort biedt ondersteuning aan huishoudens met kinderen die het financieel moeilijk hebben.

Lees meer >>>

Nieuw logo

In januari 2023 heeft een bestuurlijke fusie plaatsgevonden tussen het Meridiaan College en de Meerwegen scholengroep. Een logisch gevolg hiervan is aanpassing van ons logo. 

Lees meer >>>

Meerscholen

Per 1 januari 2023 zijn de Meerwegen scholengroep en het Meridiaan College op bestuurlijk niveau gefuseerd tot Stichting Meerscholen.

Lees meer >>>

Goed burgerschap

Een mooi artikel over hoe wij als school omgaan met sociale veiligheid en het tegengaan van pesten en discriminatie.

Lees meer >>>

Leaphy Easybloqs

Mooie nieuwe ontwikkeling bij robotica! Maak kennis met Leaphy Easybloqs: educatieve programmeersoftware voor robots. Zo wordt robotica toegankelijk voor iedereen!

Lees meer >>>