Corderius College

Werken bij

Vacatures

Het Corderius College is onderdeel van Stichting Meerscholen (voorheen Meerwegen scholengroep).

Onze vacatures zijn daarom te vinden op de website van Stichting Meerscholen > vacatures

We zien uit naar jouw reactie!

 

 

Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden staan uiteraard genoemd in onze vacatures, maar minstens zo belangrijk als het salaris is natuurlijk de sfeer op een school en de prettige collega’s. Het Corderius College doet zijn uiterste best om (nieuwe) collega’s een warm welkom te geven en een prettige loopbaan en werksfeer te bieden. We staan open voor nieuwe ideeën en zijn altijd op zoek naar verbetering.

Beginnende leraren en stagiaires bieden wij o.a. begeleiding via onze eigen Meerwegen Opleidingsschool (MOS). Hieronder lees je meer informatie over de MOS.

Daarnaast hebben we onze eigen Corderius Academie die elk jaar trainingen en opleidingen aanbiedt, zodat elke leraar zich blijvend kan ontwikkelen.

Stage bij Corderius College

Studenten van de Hogeschool Utrecht, de Universiteit Utrecht of Hogeschool Windesheim die een stageplek zoeken worden van harte uitgenodigd om hun brief en cv te sturen aan mos@corderius.nl.

Wat is de MOS?

MOS staat voor Meerwegen OpleidingsSchool en is een intensief samenwerkingsverband tussen de scholen van Stichting Meerscholen, de tweedegraads en eerstegraads lerarenopleidingen van Hogeschool Utrecht en Christelijke Hogeschool Windesheim én de eerstegraads lerarenopleiding van de Universiteit Utrecht.

Wij zijn sterk met elkaar verbonden als het gaat om de opleiding en professionele ontwikkeling van aankomende leraren.

Meer informatie over de MOS vind je op de website van de Meerwegen scholengroep.

Nieuws