Corderius College

Werken bij

Vacatures

Leuk dat je interesse hebt in onze vacatures! We kijken uit naar je reactie.

 

Op dit moment hebben wij de volgende openstaande functies:

docent klassieke talen – eerstegraads – 0,8 fte

docent Engels – tweedegraads – 0,6 fte

Arbeidsvoorwaarden

De algemeen geldende arbeidsvoorwaarden voor het Voortgezet Onderwijs zijn te vinden op de website van de Rijksoverheid. Maar minstens zo belangrijk als de geldelijke beloning, is natuurlijk de sfeer op een school en de prettige collega’s. Het Corderius College doet zijn uiterste best (en slaagt daar ook in) om (nieuwe) collega’s een warm welkom te geven en een prettige loopbaan en werksfeer te bieden. Zo bieden wij beginnende leraren en stagiaires o.a. begeleiding via onze eigen Meerwegen Opleidingsschool (MOS).

Meerwegen OpleidingsSchool

De Meerwegen OpleidingsSchool (de MOS) is een samenwerkingsverband van vijf scholen voor voortgezet onderwijs en drie lerarenopleidingen. Sinds 2012 is er een intensieve samenwerking tussen de scholen van de Meerwegen scholengroep en de tweedegraads en eerstegraads lerarenopleidingen van Hogeschool Utrecht en Christelijke Hogeschool Windesheim en de eerstegraads lerarenopleiding van de Universiteit Utrecht.

Dit partnerschap is beschreven in een samenwerkingsovereenkomst. De partners zijn sterk verbonden met elkaar als het gaat om de opleiding en professionele ontwikkeling van aankomende leraren.

Meer informatie over de MOS vind je op de website van de Meerwegen scholengroep.

Nieuws