Corderius College

technisch onderwijsassistent natuurkunde – 0,8-1 fte

Het Corderius College is een christelijke school voor mavo, havo, vwo (atheneum en gymnasium) en masterclass. We zijn gevestigd in Amersfoort en maken deel uit van de Meerwegen scholengroep.
Onze school geeft in haar beleid ‘Ruimte aan talent’ en wil er zo aan bijdragen dat alle leerlingen zich kunnen ontplooien, gegeven hun talenten. Het Corderius College is een school met een open en persoonlijk karakter en herkenbare christelijke waarden en normen. De school zegt wat zij doet en doet wat zij zegt – en wordt als zodanig ook door ouders en leerlingen herkend. Er leren en werken ruim 1750 leerlingen en 180 medewerkers.

 

Het Corderius College zoekt per 1 oktober of z.s.m. daarna een

technisch onderwijsassistent natuurkunde (0,80-1,00 fte)

 

De technisch onderwijsassistent (TOA) ondersteunt de docent en de vakgroep natuurkunde bij de lesgevende taak, bij de begeleiding van de leerlingen en verricht assisterende taken. Je ontwikkelt proeven, oefeningen, practicum- en zelfstandige onderzoeksopdrachten. Samen met twee directe collega’s vorm je het TOA-team.

Wie ben je?
Je hebt een afgeronde mbo-opleiding en bij voorkeur relevante werkervaring opgedaan op een VO-school en in het vakgebied natuurkunde. Je bent vaardig in het begeleiden van leerlingen. Je hebt kennis van veiligheidsvoorschriften en ARBO- en milieuvoorschriften. Een gestructureerde en zelfstandige werkhouding zijn voor jou vanzelfsprekend. Je beschikt over goede contactuele vaardigheden en denkt proactief mee als het gaat om het verbeteren of optimaliseren van processen en neemt het initiatief om zaken af te stemmen met collega’s.                                                                                                                                                         

Wat bieden we?
Je maakt deel uit van het TOA-team van onze school. We stimuleren eigen inbreng en ontwikkeling. Op de functie is de cao VO van toepassing. De functie is ingeschaald in schaal 6 (maximaal €2.710,00). Inschaling is afhankelijk van je huidige inschaling en relevante werkervaring. Het betreft een tijdelijke benoeming voor een jaar met ingang van 1 oktober 2019 met uitzicht op een vast dienstverband bij voldoende formatieruimte en goed functioneren.

Meer informatie en solliciteren?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de heer drs. E. Boerma (rector) op telefoonnummer 033-2473060. Je sollicitatie, bestaande uit een motivatiebrief, cv en ingevuld sollicitatieformulier ontvangen wij graag voor dinsdag 10 september aanstaande. Je kunt deze sturen aan mevrouw Sandra Simon: simons@corderius.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

 

 

 

Nieuws