Corderius College

Faciliteiten

Mediatheek

Het Corderius College beschikt over een ruime gesorteerde mediatheek met werkplekken om rustig te werken. Leerlingen van het Corderius kunnen hier met hun Corderius-pas gratis boeken lenen. De mediatheek is dagelijks geopend van 8.00 uur tot 16.00 uur. Via Aura Online kunnen zij 24 uur per dag, 7 dagen per week, boeken opzoeken, recensies schrijven en nog veel meer.

Kantine

Het Corderius College beschikt over een ruime, schone kantine. Wij houden ons aan de richtlijnen van de gezonde school. Dit houdt in dat 70% van ons aanbod de kwalificatie “gezond” heeft.

Kluisjes

Iedere leerling krijgt aan het begin van het schooljaar een eigen kluisje waar hij of zij tot het einde van de schooltijd bij ons beschikking over heeft.

Gymzaal

Wij hebben twee inpandige gymzalen met daarbij uiteraard de bijbehorende kleedkamers.

Sport Talent

Op het Corderius College zitten doorgaans 10 tot 15 leerlingen die in hun vrije tijd topsport bedrijven. De school biedt deze leerlingen ruimte om de verplichtingen die de topsport vereist (trainingen, toernooien) te combineren met de schoolse zaken.

Video's op deze site zijn afkomstig van Youtube. Youtube kan gepersonaliseerde advertenties voorafgaand aan de video afspelen. Deze goedkeuring is optioneel, maar noodzakelijk om video's te bekijken op deze site.

Bekijk details
Nieuws