Corderius College

Onderwijs

Brugklas

Als je van de basisschool naar het voortgezet onderwijs gaat, is dat best een grote stap. Wij doen er alles aan om jou hierin goed te begeleiden. We hebben speciaal voor onze brugklassers een apart brugklasgebouw, met een eigen ingang, fietsenstalling en pauzeruimte, zodat je rustig kunt wennen aan jouw nieuwe omgeving. En we besteden veel tijd aan het opbouwen van een veilige sfeer in de klas en een goede band met docenten en klasgenoten. Want alleen als jij goed in je vel zit, kun je het beste uit jezelf halen!

Na het eerste brugklasjaar kun je doorstromen naar mavo 2, havo 2, vwo-atheneum 2, vwo-gymnasium 2 of vwo-masterclass 2. Weet je nog niet wat het beste vervolg moet zijn? Dan kun je ook kiezen voor een verlengde brugklas om de keuze nog een jaar uit te stellen (mavo/havo of havo/atheneum). Uiteraard begeleiden wij jou indien nodig.

Ons vakkenaanbod

Ben je benieuwd welke vakken je krijgt als je bij ons op school komt? Klik dan op de afdeling waar jij naartoe gaat: mavo, havo, atheneum, gymnasium. Je leest hier ook hoe het onderwijs in die afdeling eruit ziet.

 

Groep 8

Zit je in groep 8 en wil je nog veel meer informatie? Kijk dan op onze groep 8-pagina, speciaal voor jou! Daar vind je leuke en nuttige informatie, zoals wanneer ons Open Huis is en hoe en wanneer je je moet aanmelden.

Nieuws