Corderius College

Eindexamen in kantoor

13 april 2021

Leerlingen Corderius College doen eindexamen op kantoor Royal HaskoningDHV

Op het Corderius College is er, in deze tijden van Corona en de daarbij horende maatregelen, te weinig ruimte voor alle eindexamenleerlingen om in alle rust en op gepaste afstand examen te kunnen doen. Royal HaskoningDHV stelt daarom gedurende de examenperiode kosteloos ruimtes op het hoofdkantoor in Amersfoort ter beschikking aan maximaal 116 eindexamenkandidaten. Eerder al hebben Corderius-leerlingen die het havo business project volgen, les gekregen op het kantoor van Royal HaskoningDHV.

 

Overeenkomstig de nationale richtlijnen werkt het merendeel van de Royal HaskoningDHV medewerkers nog steeds thuis. Alle kantoren, ook het hoofdkantoor in Amersfoort, staan daardoor grotendeels leeg. Vandaar dat het bedrijf haar kantoorruimte in Amersfoort ter beschikking stelt, zodat examenleerlingen in deze uitdagende tijden in relatieve rust en op gepaste afstand hun eindexamen kunnen doen.

Royal HaskoningDHV Nederland directeur Anton van der Sanden: “Het is prettig om als bedrijf in deze voor iedereen zware tijden een bijdrage te kunnen leveren aan de samenleving. We wensen alle leerlingen succes met de voorbereiding en het eindexamen en verwelkomen hen graag medio mei”.

Egbert Boerma, rector van het Corderius College: “We zijn blij met het aanbod van Royal HaskoningDHV waardoor onze vwo-eindexamenkandidaten de hele examenperiode in hetzelfde gebouw en op dezelfde plek terecht kunnen. Tegelijkertijd biedt dit aanbod ook ruimte aan de mavo- en havo- eindexamenkandidaten om hun examen op het Corderius College zelf te maken, met inachtneming van alle geldende Corona-maatregelen.”

 

 

 

 

Nieuws