Corderius College

Wel of niet naar school?

28 februari 2021

Nieuws

Rector met pensioen

Deze week staat onze school in het teken van het vertrek van onze rector, de heer Egbert Boerma. En dus heet onze school nu ook even anders: het Boermarius College!

Lees meer >>>

Eindexamen in kantoor

Mooie samenwerking: vwo-leerlingen van het Corderius College doen eindexamen op kantoor Royal HaskoningDHV in Amersfoort!

Lees meer >>>

…en weer een mooi artikel

…over de verbinding tussen verschillende etnische groepen binnen het Corderius. Doorbreek met gesprekken de etnische bubbel van leerlingen!

Lees meer >>>

Leerlingen weer naar school

Het Corderius staat in het Nederlands Dagblad: een mooi artikel over de terugkeer van leerlingen in onze school!

Lees meer >>>

Welkom terug op school!

Wij zijn erg blij dat we onze leerlingen weer mogen ontvangen!
Weliswaar deels, maar in ieder geval zien we de leerlingen weer op school en dat is voor iedereen een feestje! De ballonnen zijn opgehangen, de rode loper ligt uit. Welkom allemaal! We hebben jullie gemist!

Wel of niet naar school?

Als de scholen weer (deels) opengaan, wil je natuurlijk weten, i.v.m. de coronamaatregelen, wanneer je thuis moet blijven.

>>> Lees meer

Leaphy Easybloqs

Mooie nieuwe ontwikkeling bij robotica! Maak kennis met Leaphy Easybloqs: educatieve programmeersoftware voor robots. Zo wordt robotica toegankelijk voor iedereen!

Lees meer >>>

Onze folders

Leer ons kennen!
Benieuwd naar wat wij als school te bieden hebben? Lees dan eens de mavo-, havo- atheneum-, of gymnasiumfolder. Of de algemene folder natuurlijk ;).

Lees meer >>>

Studenten welkom

Studenten HU/UU en Windesheim die een stageplek zoeken voor schooljaar 2020-2021 worden van harte uitgenodigd om hun brief en cv te sturen aan mos@corderius.nl.

Lees meer >>>

Ondernemersproject

Vanaf komend schooljaar werkt AFAS software samen met havo-leerlingen van het Corderius College op gebied van ondernemen.

Lees meer >>>