Corderius College

Nationale Onderwijsstad

13 september 2021
 

Schrijf je nu in voor de Nationale Onderwijsweek in Amersfoort!

Van maandag 4 t/m vrijdag 8 oktober

Amersfoort is Nationale Onderwijsstad 2021-2022 en daarmee het middelpunt van de Nationale Onderwijsweek van 4 t/m 8 oktober 2021. Het thema van deze week is ‘Samen voor de toekomst’. In een bomvol programma bieden we je inspirerende workshops, boeiende kennissessies en uitdagende activiteiten. Wil jij dit niet missen? Meld je dan snel aan!

Samen voor de toekomst
Het thema ‘Samen voor de toekomst’ komt niet uit de lucht vallen. Eén van de belangrijkste redenen dat wij de titel Nationale Onderwijsstad mogen dragen is de goede samenwerking in en om het onderwijs in de stad. Daar mogen we trots op zijn! Tijdens de Nationale Onderwijsweek zijn er ook meerdere activiteiten waarbij die samenwerking centraal staat. Zo komen onder andere de thema’s gelijke kansen, werken in het onderwijs, onderwijs en arbeidsmarkt, toekomst van het onderwijs en ruimte voor talent aan bod.

Programma en inschrijving

We hebben een uiteenlopend programma weten neer te zetten. Je kunt individueel deelnemen, maar ook met een aantal collega’s of zelfs met een hele klas. En alle activiteiten vinden in Amersfoort plaats of online.
We houden hierbij rekening met de huidige coronamaatregelen. Bekijk het volledige programma en schrijf je snel in! Dit kan tot vrijdag 1 oktober.

 

Volg ons
Wil jij op de hoogte blijven over Amersfoort Onderwijsstad? Volg ons dan op LinkedIn en neem eens een kijkje op www.amersfoortonderwijsstad.nl.

 

Tot snel!

Amersfoort Onderwijsstad

 

Nieuws