Corderius College

Fancy Fair voor Turkije

7 maart 2023

In de nacht van 7 februari sloeg het noodlot in het zuiden van Turkije toe. Een aardbeving met een kracht van 7,8 op de schaal van richter zorgde voor verwoesting in een rampgebied zo groot als heel Nederland. Een tweede aardbeving volgde. Het dodental loopt inmiddels al op tot boven de 42.000. Wij als Corderius kunnen dus niet stilzitten en toekijken. Aankomende woensdag 15 maart organiseren onze leerlingen een fancy fair met als doel zoveel mogelijk geld op te halen via spelletjes, kraampjes en muziek! Maar geld alleen is niet genoeg, de mensen in Turkije hebben ook hulpgoederen nodig zoals dikke kleding. Heb jij nog een jas liggen, of kun je een paar handschoenen missen? Dan kun je vanaf maandag 20 februari deze afgeven bij één van de conciërges op school en dan zorgen wij dat deze z.s.m. bij de slachtoffers terechtkomen.
Alvast hartelijk bedankt voor alle bijdragen en tot 15 maart!

Nieuws

Business project

In het kader van een business project, hebben leerlingen van het Corderius College een eigen website ontworpen waar Corderius-kleding gekocht kan worden.
Lees meer >>>

Fancy Fair voor Turkije

Leerlingen van het Corderius College organiseren op woensdag 15 maart een fancy fair voor Turkije.

Lees meer >>>

Tekenwedstrijd

De winnaar van onze Open Huis- tekenwedstrijd is bekend!

Lees meer >>>

Activiteitenweek

Deze week is er activiteitenweek op het Corderius College! Onze leerlingen kunnen verschillende leuke activiteiten doen.

Lees meer >>>

Meerscholen

Per 1 januari 2023 zijn de Meerwegen scholengroep en het Meridiaan College op bestuurlijk niveau gefuseerd tot Stichting Meerscholen.

Lees meer >>>

Reis naar Japan

Mooi artikel over onze leerlingen die een prachtige en educatieve reis hebben gemaakt naar Japan en een leerzame werkweek hebben gehad in Roemenie.

Lees meer >>>

BinnensteBuiten

Van woensdag 12 oktober t/m vrijdag 14 oktober vonden de Corderius BinnensteBuiten- dagen plaats!

Lees meer >>>

Corderius in Roemenie

Een groep leerlingen van het Corderius College is in het kader van de internationaliseringsreizen naar het Roemeense dorpje Târgusor afgereisd.

Lees meer >>>

Trots op leerling

Eén van onze leerlingen heeft in de zomervakantie een geweldig initiatief op poten gezet met onze Leaphy robots.

Lees meer >>>

Ieder kind moet kunnen meedoen

Onderwijs en alles wat daarbij komt kijken (o.a. schoolreisje, fiets, laptop, sport), moet toegankelijk zijn voor ieder kind. Stichting Leergeld Amersfoort biedt ondersteuning aan huishoudens met kinderen die het financieel moeilijk hebben.

Lees meer >>>