Corderius College

 meewerkend voorman/voorvrouw schoonmaak – 0,5 fte

Het Corderius College is een christelijke school voor mavo, havo, vwo (atheneum en gymnasium) en masterclass. We zijn gevestigd in Amersfoort en maken deel uit van de Meerwegen scholengroep.
Onze school geeft in haar beleid ‘Ruimte aan talent’ en wil er zo aan bijdragen dat alle leerlingen zich kunnen ontplooien, gegeven hun talenten.
Het Corderius College is een school met een open en persoonlijk karakter en herkenbare christelijke waarden en normen. De school zegt wat zij doet en doet wat zij zegt – en wordt als zodanig ook door ouders en leerlingen herkend. Er leren en werken ruim 1750 leerlingen en 180 medewerkers.

 

Wij zoeken per 1 september 2020 een

 meewerkend voorman/voorvrouw schoonmaak – 0,5 fte

(maandag t/m vrijdag van 15.00 t/m 19.00 uur)

 

Dagelijks werk je een groot deel van je tijd mee met je team. Je maakt leslokalen, gangen, trappen en sanitair schoon. Het gaat daarbij met name om stofwissen, vegen, stofzuigen, moppen en het schoonmaken van het sanitair.

Daarnaast zie je toe op de voortgang en de kwaliteit. Je begeleidt je collega schoonmakers en stuurt hen aan. Je geeft aanwijzingen en controleert de werkkwaliteit en de voortgang. Je zorgt ervoor dat het werk op de best mogelijke wijze wordt uitgevoerd volgens een goede planning.

 

Wie zoeken wij?

  • je hebt een MBO werk- en denkniveau;
  • je hebt aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • je beheerst de Nederlandse taal;
  • je bent beschikbaar op maandag t/m vrijdag van 15.00 t/m 19.00 uur (20 uur/week);
  • je bent betrouwbaar en hebt een goed verantwoordelijkheidsgevoel;
  • je hebt goede communicatieve vaardigheden en kunt goed samenwerken;
  • je bent een stevige persoonlijkheid die graag zelf het goede voorbeeld geeft;
  • je hebt oog voor detail.

 

Wat bieden we

Op de functie is de cao VO van toepassing. Inschaling is afhankelijk van je huidige inschaling en relevante werkervaring en maximaal € 2.351,00 (schaal 3). Het betreft een tijdelijke functie voor een jaar met uitzicht op verlenging bij ongewijzigde omstandigheden en goed functioneren. Je ontvangt vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 7,4% en een extra eindejaarsuitkering. Pensioen bouw je op bij ABP. We hebben een zeer ruime verlofregeling.  Je kunt gebruik maken van een aantrekkelijke fitness- en sportregeling (fysieke en mentale vitaliteit) en een (elektrische) fietsregeling. Ook ontvang je een telefoonvergoeding. Wij ondersteunen ontwikkelingswensen en investeren graag in jouw groei.

Meer informatie en solliciteren? 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de heer Cor van Beek op telefoonnummer 033-2473060. Je sollicitatie, bestaande uit een motivatiebrief en cv ontvangen wij graag voor 30 juni aanstaande. Je kunt deze sturen aan mevrouw Sandra Simon: simons@corderius.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Nieuws