Corderius College

Lesmiddagen januari 2024

Op maandag 15 en dinsdag 16 januari organiseren wij lesmiddagen. Deze lesmiddag is alleen bedoeld voor leerlingen uit groep 8*. 

We vertellen je op de lesmiddag graag over onze school en het middelbare-schoolleven. De middag begint om 13.15 uur in ons brugklashuis. Dan volg je een leuk programma met 3 lessen en om ongeveer 15.00 uur is de lesmiddag afgelopen en kun je buiten bij het hek worden opgehaald.

Wil je met een klasgenootje in hetzelfde groepje? Zorg dan dat je samen binnenkomt. Wij proberen daar dan rekening mee te houden. Per lesmiddag hebben we plek voor 250 leerlingen, dus wees er snel bij want vol=vol.

inschrijfformulier maandag 15 januari

inschrijfformulier dinsdag 16 januari

 

Inschrijven kan t/m donderdag 7 december.

*Zit je in groep 7, dan ben je van harte welkom op ons Open Huis op woensdag 7 en donderdag 8 februari 2024 van 18.30 tot 21.00 uur. Daarvoor hoef je je niet in te schrijven.

Nieuws

Let op: phishingmail Iddink

Er worden op dit moment phishingmails verstuurd uit naam van Iddink Learning Materials. Let op: Iddink en de school vragen nooit om via e-mail, sms of telefoon persoonlijke gegevens te verstrekken.

Lees meer >>>

Werkzaamheden school

Vanaf maandag 1 juli 2024 wordt er gestart met de dakrenovatie van onze school. Het complete dak wordt voorzien van nieuwe dakisolatie, dakpannen en ongeveer 460 zonnepanelen. Dit alles zal tot ongeveer eind augustus duren.

Lees meer >>>

Examenmateriaal

Examenleerlingen bestellen in deze periode regelmatig aanvullend examenmateriaal via de website van Iddink, maar door de cyberaanval is dat nu niet mogelijk. Hoe dan wel?

Lees meer >>>

Techniek ontdekken bij de Techclub

Ben jij geïnteresseerd in techniek? Of weet je niet zo goed wat je er mee kan? Kom dan eens langs bij T is for Tech om kennis te maken met de wereld van techniek!

Lees meer >>>

AD- mobieltjes in de school

Mooi artikel uit het AD Amersfoort over hoe het nu gaat op school na invoering verbod mobieltjes.

Lees meer >>>

Ieder kind moet kunnen meedoen

Onderwijs en alles wat daarbij komt kijken (o.a. schoolreisje, fiets, laptop, sport), moet toegankelijk zijn voor ieder kind. Stichting Leergeld Amersfoort biedt ondersteuning aan huishoudens met kinderen die het financieel moeilijk hebben.

Lees meer >>>

Meerscholen

Per 1 januari 2023 zijn de Meerwegen scholengroep en het Meridiaan College op bestuurlijk niveau gefuseerd tot Stichting Meerscholen.

Lees meer >>>

Goed burgerschap

Een mooi artikel over hoe wij als school omgaan met sociale veiligheid en het tegengaan van pesten en discriminatie.

Lees meer >>>

Leaphy Easybloqs

Mooie nieuwe ontwikkeling bij robotica! Maak kennis met Leaphy Easybloqs: educatieve programmeersoftware voor robots. Zo wordt robotica toegankelijk voor iedereen!

Lees meer >>>