Corderius College

Lesmiddagen januari 2024

Op maandag 15 en dinsdag 16 januari organiseren wij lesmiddagen. Deze lesmiddag is alleen bedoeld voor leerlingen uit groep 8*. 

We vertellen je op de lesmiddag graag over onze school en het middelbare-schoolleven. De middag begint om 13.15 uur in ons brugklashuis. Dan volg je een leuk programma met 3 lessen en om ongeveer 15.00 uur is de lesmiddag afgelopen en kun je buiten bij het hek worden opgehaald.

Wil je met een klasgenootje in hetzelfde groepje? Zorg dan dat je samen binnenkomt. Wij proberen daar dan rekening mee te houden. Per lesmiddag hebben we plek voor 250 leerlingen, dus wees er snel bij want vol=vol.

inschrijfformulier maandag 15 januari

inschrijfformulier dinsdag 16 januari

 

Inschrijven kan t/m donderdag 7 december.

*Zit je in groep 7, dan ben je van harte welkom op ons Open Huis op woensdag 7 en donderdag 8 februari 2024 van 18.30 tot 21.00 uur. Daarvoor hoef je je niet in te schrijven.

Nieuws

Iddink getroffen door cyberaanval

Op donderdag 11 april is Iddink Learning Materials BV getroffen door een cyberaanval. Alle ouders en leerlingen zijn reeds geïnformeerd. In dit bericht staat de brief die naar hen is verstuurd.

Lees meer >>>

Techniek ontdekken bij de Techclub

Ben jij geïnteresseerd in techniek? Of weet je niet zo goed wat je er mee kan? Kom dan eens langs bij T is for Tech om kennis te maken met de wereld van techniek!

Lees meer >>>

AD- mobieltjes in de school

Mooi artikel uit het AD Amersfoort over hoe het nu gaat op school na invoering verbod mobieltjes.

Lees meer >>>

Ieder kind moet kunnen meedoen

Onderwijs en alles wat daarbij komt kijken (o.a. schoolreisje, fiets, laptop, sport), moet toegankelijk zijn voor ieder kind. Stichting Leergeld Amersfoort biedt ondersteuning aan huishoudens met kinderen die het financieel moeilijk hebben.

Lees meer >>>

Nieuw logo

In januari 2023 heeft een bestuurlijke fusie plaatsgevonden tussen het Meridiaan College en de Meerwegen scholengroep. Een logisch gevolg hiervan is aanpassing van ons logo. 

Lees meer >>>

Meerscholen

Per 1 januari 2023 zijn de Meerwegen scholengroep en het Meridiaan College op bestuurlijk niveau gefuseerd tot Stichting Meerscholen.

Lees meer >>>

Goed burgerschap

Een mooi artikel over hoe wij als school omgaan met sociale veiligheid en het tegengaan van pesten en discriminatie.

Lees meer >>>

Leaphy Easybloqs

Mooie nieuwe ontwikkeling bij robotica! Maak kennis met Leaphy Easybloqs: educatieve programmeersoftware voor robots. Zo wordt robotica toegankelijk voor iedereen!

Lees meer >>>