Corderius College

Jaarboek 2024

Op dit moment legt een aantal leerlingen en docenten de laatste hand aan de productie van een mooi Jaarboek voor uw dochter of zoon. Dit Jaarboek krijgt uw kind op de diploma-uitreiking cadeau, als aandenken aan de schoolloopbaan op het Corderius. Om het Jaarboek nog persoonlijker te maken, bieden wij u de mogelijkheid om een felicitatietekst aan te leveren, speciaal gericht op uw zoon of dochter. U kunt kiezen uit 3 mogelijkheden.

U kunt uw felicitatie opgeven tot en met vrijdag 7 juni 2024. Uiteraard hopen wij dat elke leerling slaagt en dit mooie boek in ontvangst kan nemen! Mocht uw zoon of dochter onverhoopt niet slagen, dan zullen wij erop toezien dat de tekst niet wordt geplaatst en zullen wij het bedrag terugstorten.

Wij danken u bij voorbaat voor een mogelijke deelname hieraan en hopen dat ook u straks zult genieten van het Jaarboek.

(u ontvangt een bevestiging van de ingestuurde tekst op het e-mailadres wat u opgeeft. Dit kan eventueel in uw spam-box terechtkomen)

Nieuws

Examenmateriaal

Examenleerlingen bestellen in deze periode regelmatig aanvullend examenmateriaal via de website van Iddink, maar door de cyberaanval is dat nu niet mogelijk. Hoe dan wel?

Lees meer >>>

Ga jij mee naar Taizé

Op donderdag 30 mei organiseren we om 20.00 uur in het Brandpunt voor iedereen die geïnteresseerd is in een reis naar Taizé, een informatieavond.

Lees meer >>>

Techniek ontdekken bij de Techclub

Ben jij geïnteresseerd in techniek? Of weet je niet zo goed wat je er mee kan? Kom dan eens langs bij T is for Tech om kennis te maken met de wereld van techniek!

Lees meer >>>

AD- mobieltjes in de school

Mooi artikel uit het AD Amersfoort over hoe het nu gaat op school na invoering verbod mobieltjes.

Lees meer >>>

Ieder kind moet kunnen meedoen

Onderwijs en alles wat daarbij komt kijken (o.a. schoolreisje, fiets, laptop, sport), moet toegankelijk zijn voor ieder kind. Stichting Leergeld Amersfoort biedt ondersteuning aan huishoudens met kinderen die het financieel moeilijk hebben.

Lees meer >>>

Meerscholen

Per 1 januari 2023 zijn de Meerwegen scholengroep en het Meridiaan College op bestuurlijk niveau gefuseerd tot Stichting Meerscholen.

Lees meer >>>

Goed burgerschap

Een mooi artikel over hoe wij als school omgaan met sociale veiligheid en het tegengaan van pesten en discriminatie.

Lees meer >>>

Leaphy Easybloqs

Mooie nieuwe ontwikkeling bij robotica! Maak kennis met Leaphy Easybloqs: educatieve programmeersoftware voor robots. Zo wordt robotica toegankelijk voor iedereen!

Lees meer >>>