Corderius College

Jaarboek 2023

Op dit moment legt een aantal leerlingen en docenten de laatste hand aan de productie van een mooi Jaarboek voor uw dochter of zoon. Dit Jaarboek krijgt uw kind op de diploma-uitreiking cadeau, als aandenken aan de schoolloopbaan op het Corderius. Om het Jaarboek nog persoonlijker te maken, bieden wij u de mogelijkheid om een felicitatietekst aan te leveren, speciaal gericht op uw zoon of dochter. U kunt kiezen uit 3 mogelijkheden.

U kunt uw felicitatie opgeven tot en met woensdag 7 juni 2023. Uiteraard hopen wij dat elke leerling slaagt en dit mooie boek in ontvangst kan nemen! Mocht uw zoon of dochter onverhoopt niet slagen, dan zullen wij erop toezien dat de tekst niet wordt geplaatst en zullen wij het bedrag terugstorten.

Wij danken u bij voorbaat voor een mogelijke deelname hieraan en hopen dat ook u straks zult genieten van het Jaarboek.

 

 

Nieuws

Business project

In het kader van een business project, hebben leerlingen van het Corderius College een eigen website ontworpen waar Corderius-kleding gekocht kan worden.
Lees meer >>>

Fancy Fair voor Turkije

Leerlingen van het Corderius College organiseren op woensdag 15 maart een fancy fair voor Turkije.

Lees meer >>>

Tekenwedstrijd

De winnaar van onze Open Huis- tekenwedstrijd is bekend!

Lees meer >>>

Activiteitenweek

Deze week is er activiteitenweek op het Corderius College! Onze leerlingen kunnen verschillende leuke activiteiten doen.

Lees meer >>>

Meerscholen

Per 1 januari 2023 zijn de Meerwegen scholengroep en het Meridiaan College op bestuurlijk niveau gefuseerd tot Stichting Meerscholen.

Lees meer >>>

Reis naar Japan

Mooi artikel over onze leerlingen die een prachtige en educatieve reis hebben gemaakt naar Japan en een leerzame werkweek hebben gehad in Roemenie.

Lees meer >>>

BinnensteBuiten

Van woensdag 12 oktober t/m vrijdag 14 oktober vonden de Corderius BinnensteBuiten- dagen plaats!

Lees meer >>>

Corderius in Roemenie

Een groep leerlingen van het Corderius College is in het kader van de internationaliseringsreizen naar het Roemeense dorpje Târgusor afgereisd.

Lees meer >>>

Trots op leerling

Eén van onze leerlingen heeft in de zomervakantie een geweldig initiatief op poten gezet met onze Leaphy robots.

Lees meer >>>

Ieder kind moet kunnen meedoen

Onderwijs en alles wat daarbij komt kijken (o.a. schoolreisje, fiets, laptop, sport), moet toegankelijk zijn voor ieder kind. Stichting Leergeld Amersfoort biedt ondersteuning aan huishoudens met kinderen die het financieel moeilijk hebben.

Lees meer >>>