Corderius College

docent technologie & toepassing – tweedegraads – 0,4/0,6 fte

Het Corderius College is een school waar proberen leidt tot leren. Leerlingen volgen een regulier schoolprogramma, maar hebben ontzettend veel mogelijkheden tot verbreding:

  • Er wordt een breed scala aan extra lessen aangeboden die aansluiten bij de interesses van leerlingen.
  • Het science lab is een ruimte in de school waar leerlingen binnen en buiten de lessen werken aan projecten als robotica, lasersnijden, 3d printen.
  • De mavo kent meerdere creatieve vakken zoals arts & design, design & innovation en technologie & toepassing. Met de komst van de nieuwe leerweg wordt de plek van praktijkvakken groter. In al deze vakken gaat het om vaardigheden, creatief denken, onderzoeken en oplossingen bedenken, samenwerken en vooral kennis maken met nieuwe manieren van werken.

 

Wij zoeken per 1 december 2021 een docent technologie & toepassing – tweedegraads – 0,4/0,6 fte

 

Wij zoeken iemand met

  • Kennis van de oude ambachten en nieuwe technieken. De ene leerling leer je een gaatje boren en een andere leerling help je met het programmeren van een robot.
  • Plezier in samenwerken. Je weet de verbinding te leggen tussen de diverse vakgebieden en denkt mee over hoe we meer leerlingen kunnen laten kennismaken met technologie.
  • Een passie voor leerlingen. Je kunt in een lokaal met 30 leerlingen, die zelfstandig aan het werk zijn, vanuit een coachende houding het overzicht bewaren en een veilige en goede sfeer neerzetten.
  • Ideeën om vorm te geven aan het vak technologie & toepassing in de nieuwe leerweg van de mavo. Je kunt, samen met collega’s, modules ontwerpen, geven, evalueren en op die manier een curriculum opzetten.
  • Ervaring binnen en buiten een school. Je bent in opleiding voor of al in het bezit van een docentenbevoegdheid. Maar ervaringen vanuit het bedrijfsleven, een breed netwerk en de ambitie om een onderwijsbevoegdheid te halen, zijn minstens zo interessant.
  • De mogelijkheid om lesgeven te combineren met een andere functie buiten het onderwijs en zo werelden bij elkaar te brengen.


Wij bieden

Een plek waar het mooi is om te zien dat leerlingen zich zowel sociaal als inhoudelijk kunnen ontplooien door het leren omgaan met technische ontwikkelingen. En waar je met enthousiaste en gedreven collega’s vooral niet binnen de lijntjes kleurt.

Op de functie is de cao VO van toepassing. Inschaling is afhankelijk van je huidige inschaling en relevante werkervaring. Het betreft een tijdelijk dienstverband in de reguliere formatie tot en met 31 juli 2022.
Bij goed functioneren en voldoende formatieruimte is er uitzicht op een vast contract.
Je kunt gebruik maken van een aantrekkelijke fitness- en sportregeling (vitaliteit) en een (elektrische) fietsregeling, het declareren van een deel van jouw eventuele studieschuld DUO, je ontvangt 8% vakantiegeld, 8% eindejaarsuitkering, een telefoonvergoeding en een laptop of laptopvergoeding.

Meer informatie en solliciteren?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Astrid van Buuren (conrector mavo) op telefoonnummer 033-2087034. Je sollicitatie, bestaande uit een motivatiebrief, cv en ingevuld sollicitatieformulier ontvangen wij graag uiterlijk 29 oktober aanstaande. Je kunt deze sturen aan mevrouw Sandra Simon: simons@corderius.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Ons science lab

Video's op deze site zijn afkomstig van Youtube. Youtube kan gepersonaliseerde advertenties voorafgaand aan de video afspelen. Deze goedkeuring is optioneel, maar noodzakelijk om video's te bekijken op deze site.

Bekijk details
Nieuws