Corderius College

docent Nederlands – eerstegraads (0,50 fte)

Het Corderius College is een christelijke school voor mavo, havo, vwo (atheneum en gymnasium) en masterclass. We zijn gevestigd in Amersfoort en maken deel uit van de Meerwegen scholengroep.
Onze school geeft in haar beleid ‘Ruimte aan talent’ en wil er zo aan bijdragen dat alle leerlingen zich kunnen ontplooien, gegeven hun talenten. Het Corderius College is een school met een open en persoonlijk karakter en herkenbare christelijke waarden en normen. De school zegt wat zij doet en doet wat zij zegt – en wordt als zodanig ook door ouders en leerlingen herkend. Er leren en werken ruim 1750 leerlingen en 180 medewerkers.

 

Het Corderius College zoekt per direct een docent Nederlands, eerstegraads (0,50 fte) 

 

Wie zoeken we 

We zoeken een enthousiaste, gedreven collega die een actieve bijdrage kan leveren aan het uitdragen van onze kernwaarden betrokken, verantwoordelijk en veilig. Wij hechten veel waarde aan zelfreflectie, persoonlijke groei en samenwerking in het vakgebied.

Je beschikt over een eerstegraads lesbevoegdheid en bent bereid en in staat om in teamverband vorm te geven aan onze onderwijs- en vormingsdoelen.

 

Wat bieden we

Op de functie is de cao VO van toepassing. Inschaling is afhankelijk van je huidige inschaling en relevante werkervaring. Het betreft een tijdelijke functie t/m het einde van het schooljaar 2018-2019 met mogelijk uitzicht op verlenging bij voldoende formatieruimte en goed functioneren.

 

Meer informatie en solliciteren?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de heer drs. E. Boerma (rector) op telefoonnummer 033-2473060. Je sollicitatie, bestaande uit een motivatiebrief, cv en ingevuld sollicitatieformulier ontvangen wij graag uiterlijk 9 december a.s.  Je kunt deze sturen aan mevrouw Sandra Simon: simons@corderius.org.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Nieuws