Corderius College

docent Nederlands 0,8 fte – tweedegraads

Het Corderius College is een christelijke school voor mavo, havo, vwo (atheneum en gymnasium) en masterclass. We zijn gevestigd in Amersfoort en maken deel uit van de Meerwegen scholengroep.
Onze school geeft in haar beleid ‘Ruimte aan talent’ en wil er zo aan bijdragen dat alle leerlingen zich kunnen ontplooien, gegeven hun talenten. Het Corderius College is een school met een open en persoonlijk karakter en herkenbare christelijke waarden en normen. De school zegt wat zij doet en doet wat zij zegt – en wordt als zodanig ook door ouders en leerlingen herkend. Er leren en werken ruim 1750 leerlingen en 180 medewerkers.

Wij zoeken per direct een docent Nederlands (0,80 fte), tweedegraads (20 lessen in de leerjaren 1 t/m 3)

Wie zoeken we
We zoeken een enthousiaste, gedreven collega die een actieve bijdrage kan leveren aan het uitdragen van onze kernwaarden betrokken, verantwoordelijk en veilig. Wij hechten veel waarde aan zelfreflectie, persoonlijke groei en samenwerking in het vakgebied.

Je beschikt over een tweedegraads lesbevoegdheid en bent bereid en in staat om in teamverband vorm te geven aan onze onderwijs- en vormingsdoelen. Ook studerenden worden van harte uitgenodigd te reageren.

Wat bieden we
Op de functie is de cao VO van toepassing. Inschaling is afhankelijk van je huidige inschaling en relevante werkervaring. Het betreft een functie in de vervanging voor in ieder geval twee maanden en mogelijk t/m het einde van dit schooljaar. Een deel van de vacature kan mogelijk worden omgezet naar een tijdelijke benoeming voor het schooljaar 2019-2020.

Meer informatie en solliciteren?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de heer drs. E. Boerma (rector) op telefoonnummer 033-247 30 60. Je sollicitatie, bestaande uit een motivatiebrief, cv en ingevuld sollicitatieformulier ontvangen wij graag uiterlijk vrijdag 22 maart aanstaande. Je kunt deze sturen aan mevrouw Sandra Simon: simons@corderius.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Nieuws