Corderius College

docent klassieke talen – eerstegraads – 0,8 fte

Het Corderius College is een christelijke school voor mavo, havo, vwo (atheneum en gymnasium) en masterclass. We zijn gevestigd in Amersfoort en maken deel uit van de Meerwegen scholengroep.
Onze school geeft in haar beleid ‘Ruimte aan talent’ en wil er zo aan bijdragen dat alle leerlingen zich kunnen ontplooien, gegeven hun talenten.
Het Corderius College is een school met een open en persoonlijk karakter en herkenbare christelijke waarden en normen. De school zegt wat zij doet en doet wat zij zegt – en wordt als zodanig ook door ouders en leerlingen herkend. Er leren en werken ruim 1750 leerlingen en 180 medewerkers.

 

Wij zoeken per direct een docent klassieke talen – eerstegraads – 0,8 fte

 

Wie zoeken we

We zoeken een enthousiaste, gedreven collega die een actieve bijdrage kan leveren aan het uitdragen van onze kernwaarden betrokken, verantwoordelijk en veilig. Wij hechten veel waarde aan zelfreflectie, persoonlijke groei en samenwerking in het vakgebied.

Je beschikt over een lesbevoegdheid en bent bereid en in staat om in teamverband vorm te geven aan onze onderwijs- en vormingsdoelen. Ook studerenden worden van harte uitgenodigd te solliciteren.

Wat bieden we

Op de functie is de cao VO van toepassing. Inschaling is afhankelijk van je huidige inschaling en relevante werkervaring. Het betreft een tijdelijk dienstverband van 0,4 fte ten behoeve van het project Nationaal Programma Onderwijs (NPO) tot en met 31 juli 2022 en 0,4 fte vervanging van ziekte (uiterlijk) tot en met 31 juli 2022. Bij goed functioneren en voldoende formatieruimte is er uitzicht op verlenging. Je kunt gebruik maken van een aantrekkelijke fitness- en sportregeling (fysieke en mentale vitaliteit) en een (elektrische) fietsregeling, het declareren van een deel van jouw eventuele studieschuld DUO en je ontvangt een telefoonvergoeding.

Meer informatie en solliciteren?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met mevrouw Josje Compaan (conrector vwo) op telefoonnummer 033-2473060. Je sollicitatie, bestaande uit een motivatiebrief, cv en ingevuld sollicitatieformulier ontvangen wij graag uiterlijk 28 september. Je kunt deze sturen aan mevrouw Sandra Simon: simons@corderius.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Nieuws