Corderius College

docent Frans – 0,5 fte – tijdelijk

Wij zoeken per direct een docent Frans– 0,5 fte – tijdelijk

Vanwege tijdelijke afwezigheid van onze collega i.v.m. ziekte, en omdat wij leerlingen met een achterstand op het gebied van Frans extra ondersteuning willen bieden, zoeken wij een nieuwe collega. Ook als je nog studeert voor dit mooie vak, nodigen we je uit te solliciteren. Zolang je startbekwaam bent, leerlingen weer op weg wilt helpen en hun zelfvertrouwen wilt vergroten, ben je van harte welkom!

Het gaat om vervanging gedurende een paar maanden.

Wie ben jij?

Natuurlijk ben jij didactisch competent en kan je goed zelfstandig werken. Je haalt energie uit het lesgeven aan 3 onderbouwklassen en benadert de leerlingen met een op groei-gerichte insteek.

Naast het lesgeven (als vervanging van onze collega) ga je ook werken met kleine groepjes leerlingen die extra hulp nodig hebben. Door jouw extra ondersteuning kunnen onze leerlingen eventuele achterstanden wegwerken en extra hulp krijgen bij het vak Frans.

Wij zijn een PBS-school, wat inhoudt dat wij leerlingen positief benaderen en een groei-mindset bij ons erg belangrijk is. Door jou kunnen onze leerlingen vol goede moed (verder) leren, vol zelfvertrouwen!

 

Kom je bij ons in dienst? Dan..

 • …..kom je werken op een school met een sterk pedagogisch klimaat.
 • …..maak je leerlingen uit onderbouwklassen blij die extra aandacht kunnen gebruiken en anders minder lessen Frans krijgen.
 • …..kom je terecht in een gezellige vakgroep van 11 collega’s, waar iedereen elkaar helpt en de betrokkenheid groot is. Onze overleg-lijnen zijn kort.
 • …..bieden we je een duidelijke overdracht en word je uiteraard wegwijs gemaakt in de school.

Dat de functie tijdelijk is, is eigenlijk het enige nadeel. Maar ben je eenmaal bij ons bekend, dan zullen we je niet snel vergeten en wie weet leidt dit in de toekomst tot een vaste aanstelling!

 

Wat kun je nog meer verwachten?

Bij een baan vol uitdaging en verantwoordelijkheid horen een beloning en secundaire arbeidsvoorwaarden, passend bij de functie. Naast een salaris, dat conform de CAO VO wordt bepaald, ontvang je

 • een laptop en telefoonvergoeding
 • 8,33% eindejaarsuitkering
 • 8% vakantietoeslag
 • mogelijk een tegemoetkoming in de reiskosten
 • een prima pensioenregeling (ABP)

En dan hebben we nog een aantal mooie aanvullende regelingen. Denk aan:

 • fiscale reiskostenvergoeding
 • fietsregeling
 • sportregeling
 • tegemoetkoming vakbondscontributie
 • arbeidsongeschiktheidsverzekering (IPAP Loyalis).
 • regeling uitruil studieschuld

 

Wat betreft werkomgeving: het Corderius zit tegenover een park (fijn in de pauze), we hebben een gezonde kantine en er heerst een prettig leer-en werkklimaat!

 

Wil je meer informatie?

Dan kun je contact opnemen met dhr. Kees van den Brink (plaatsvervangend rector) via 033 2087 027. Hij staat je graag te woord!

 

Liever direct solliciteren?

Stuur dan jouw motivatiebrief, cv en ingevuld sollicitatieformulier uiterlijk 10 februari aan mevrouw Sandra Simon: simons@corderius.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Nieuws

Business project

In het kader van een business project, hebben leerlingen van het Corderius College een eigen website ontworpen waar Corderius-kleding gekocht kan worden.
Lees meer >>>

Fancy Fair voor Turkije

Leerlingen van het Corderius College organiseren op woensdag 15 maart een fancy fair voor Turkije.

Lees meer >>>

Tekenwedstrijd

De winnaar van onze Open Huis- tekenwedstrijd is bekend!

Lees meer >>>

Activiteitenweek

Deze week is er activiteitenweek op het Corderius College! Onze leerlingen kunnen verschillende leuke activiteiten doen.

Lees meer >>>

Meerscholen

Per 1 januari 2023 zijn de Meerwegen scholengroep en het Meridiaan College op bestuurlijk niveau gefuseerd tot Stichting Meerscholen.

Lees meer >>>

Reis naar Japan

Mooi artikel over onze leerlingen die een prachtige en educatieve reis hebben gemaakt naar Japan en een leerzame werkweek hebben gehad in Roemenie.

Lees meer >>>

BinnensteBuiten

Van woensdag 12 oktober t/m vrijdag 14 oktober vonden de Corderius BinnensteBuiten- dagen plaats!

Lees meer >>>

Corderius in Roemenie

Een groep leerlingen van het Corderius College is in het kader van de internationaliseringsreizen naar het Roemeense dorpje Târgusor afgereisd.

Lees meer >>>

Trots op leerling

Eén van onze leerlingen heeft in de zomervakantie een geweldig initiatief op poten gezet met onze Leaphy robots.

Lees meer >>>

Ieder kind moet kunnen meedoen

Onderwijs en alles wat daarbij komt kijken (o.a. schoolreisje, fiets, laptop, sport), moet toegankelijk zijn voor ieder kind. Stichting Leergeld Amersfoort biedt ondersteuning aan huishoudens met kinderen die het financieel moeilijk hebben.

Lees meer >>>