Corderius College

Conciërge – 0,7 fte

Het Corderius College is een christelijke school voor mavo, havo, vwo (atheneum en gymnasium) en masterclass. We zijn gevestigd in Amersfoort en maken deel uit van de Meerwegen scholengroep.
Onze school geeft in haar beleid ‘Ruimte aan talent’ en wil er zo aan bijdragen dat alle leerlingen zich kunnen ontplooien, gegeven hun talenten.
Het Corderius College is een school met een open en persoonlijk karakter en herkenbare christelijke waarden en normen. De school zegt wat zij doet en doet wat zij zegt – en wordt als zodanig ook door ouders en leerlingen herkend. Er leren en werken ruim 1750 leerlingen en 180 medewerkers.

 

Het Corderius College zoekt per direct een conciërge (0,70 fte).

De conciërge draagt zorg voor de toegankelijkheid en het functioneel gebruik van het gebouw, verricht ondersteunende diensten, is aanspreekpunt voor leerlingen, treedt op bij conflicterend gedrag van leerlingen en verleent hulp bij calamiteiten (BHV). Een deel van de tijd verricht je repro werkzaamheden (ongeveer 2 dagdelen per week).

 

Wie zoeken wij?

  • Je beschikt over minimaal een afgeronde technische mbo-opleiding (niveau 2);
  • Het hebben van een geldige EHBO- en BHV-diploma is wenselijk;
  • Je bent beschikbaar op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdagochtend (28 uur/week);
  • Je bent flexibel en bent bereid om een enkele keer ‘s avonds te werken;
  • Je hebt affiniteit met het werken met jongeren in de leeftijd 12-18 jaar en hebt bij voorkeur relevante werkervaring opgedaan op een school;
  • Je hebt affiniteit en/of ervaring met repro werk;
  • Je bent betrokken bij en toegankelijk voor leerlingen, ouders en collega’s en spreekt waar nodig ook leerlingen en collega’s aan;
  • Je toont initiatief;
  • Je bent een teamspeler;
  • Wij vragen van jou als kandidaat dat je de identiteit van onze school kunt onderschrijven.

 

Wat bieden we
Op de functie is de cao VO van toepassing. De functie is ingeschaald in schaal 4 (maximaal €2.464,00). Het betreft een tijdelijke functie wegens vervanging van ziekteverlof tot en met het einde van dit schooljaar. Mogelijk dat de benoeming verlengd wordt. Je kunt gebruik maken van een aantrekkelijke fitness- en sportregeling (fysieke en mentale vitaliteit) en een (elektrische) fietsregeling, het declareren van een deel van jouw eventuele studieschuld DUO en je ontvangt een telefoonvergoeding.

Meer informatie en solliciteren?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de heer Cor van Beek op telefoonnummer 033-2473060. Je sollicitatie, bestaande uit een motivatiebrief en cv ontvangen wij graag voor 2 maart aanstaande. Je kunt deze sturen aan mevrouw Sandra Simon: simons@corderius.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Nieuws